CAFé RESTAURANT AMORE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1094 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Café Restaurant Amore. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2024 om 23:16 Goed spul goed eten warm
9 mei 2024 om 21:58 Prima! We hebben een tijdje niet besteld ivm de bezorging ( ze konden het niet vinden- veel te lang wachten) en dan kregen we nog niet wat we besteld hadden! Vandaag zijn we zeer tevreden! Kwaliteit en snelle bezorging!
28 apr 2024 om 12:37 Bestelde hier altijd. Flink duurder geworden dat is dan 1 ding, maar wat je tegenwoordig ervoor terug krijgt is echt belachelijk. staat niet in verhouding. Broodje gyros echt VET VET tas helemaal onder. NOOIT MEER mij zijn ze kwijt als vaste klant.
27 apr 2024 om 12:08 Erg lekkere pizza's en snel bezorgd
15 apr 2024 om 19:04 Bestelling prima op tijd en warm! Een pizza en een calzone besteld, smaakten allebei prima!
10 apr 2024 om 22:09 Erg lekkere pizza's en ijs. En super snel bezorgd, echt top!
6 apr 2024 om 1:47 Keer op keer doen ze het weer. Top toko
2 apr 2024 om 7:44 Slechte pizza bodem, Ik bestel een ruim belegde pizza scherpenzeel en ik krijg een pizza met een paar stukjes van alles erop. Niet rijk belegd als verwacht.
25 mrt 2024 om 8:20 Frites koud en spareribs hard en niet mals.
17 mrt 2024 om 19:19 Meerdere keren besteld. Kapsalon kip dönner, kapsalon dönner en de spareribs zijn erg goed.
11 mrt 2024 om 20:40 Hamburgers slechte kwaliteit. Diepvries. Patat véél te véél zout. Eerste en gelijk de laatste keer daar wat besteld..
3 mrt 2024 om 20:27 Calzone is amazing :)